Post!!!

2010-08-31 @ 01:31:51

Idag fick man post i brevlådan, ett paket!  Det innehöll flera godsaker! både för själ och mun haha.



*Framkallade kort från svennelivet! Min vita björn fick va med på ett, som ni ser till vänster i fotoraden. 
*goooodis
*v6 haha.
*två tidningar
*ett bra lypsyl

Så kul att få post här!!! Tack mami. Va pappa kanske med på ett hörn? ;) 

Swwweeet

2010-08-30 @ 21:24:36

Dagens; Droppa av maddie vid skolbussen, starta första klass idag. Gud vad hon var exalterad. Springer in till mitt rum 06.57 och gapar att vi måste göra oss iordning. Jag som egentligen inte börjar förrns 7.30. 

Vi övriga två hade sedan filmmys i mitt rum, scoobie doo till all ära. Nån slags teddy favorit. Åkte sen till Goose Creek Park, har aldrig varit där men fint ställe. Rar den där pojkem som tipsar om bra ställen !
Vi packa med lunch och stannade där ett tag. Sen hem och riva bland sakerna i garaget. Skulle tydligen finnas en liten Moon bounce! (hoppborg). Och visst hittade vi den!

Tiden sprang iväg och farsan tog pojken sin till Soccer Practice, som nu kommer dra igång på varje måndag 14.00 - 15.00.



Day in pics.


The river at Goose Creek.



Mr. Novak feeding fish with bread



Moon bounce!!

Söndagstrevligt som vanligt!

2010-08-30 @ 01:57:10

Efter en sovmorgon + frulle begav mig ensam till poolen, stekte en timme. Kom hem, fräscha till mig, åkte sedan o hämta vanessa. (new german girl). Vi drog till the movies o kolla om de va nåt att ha! The swith, blev vi sugna på men 40 min väntetid. Då ingen av oss hade käkat lunch, drog vi till ett nearby place och gjorde nåt åt vår hunger. Kände för pasta, Chicken alfredo! Satt en man med vit keps där inne, som vänta på beställning. Han glodde och log mot mig flertalet ggr. Sen när han gick gav han mig en fin vinkning. Undra om han va 35+ ?


IMORGON MINA VÄNNER, IMORGON! Börjar Maddie first grade och kommer from now on vara borta från halv nio till fyra. Sjukt att dom i första klass går så länge i skolan! Eller hon går till tre sen ska hon på buss o grejer. Men jag menar, 15.00 för en 6åring!?
Kvalitetstid för mig o grabben då! Han börjar sin soccer practice imorrn, 14.00 - 15.00, men farsan skulle tydligen ta honom dit, så blir en kortkort dag imorrn, sweeeeeeeeeeeeeet. 

                                                            

Dinner out.

2010-08-29 @ 04:43:39

Spenderade kvällen med Vanessa! En ny au pair från tyskland, som faktiskt sög rätt hårt på engelska. Kommunikationen var väl sådär, men det gick!  Vi drog till Main street i Exton o käka middag, det var riktigt trevligt! Ska träffa henne imorrn med, ta en bio eller nåt annat söndagstrevligt.

Det här har varit den lugnaste helgen på länge! Har nog aldrig haft en sån här lugn helg faktist. Kanske va på tiden, tänker ni! MEn ingen mer sådan på länge hoppas jag.

Sov sött hörrni!

Steeek

2010-08-28 @ 22:44:12

Nu har jag kommit ur duschen, efter en daaag vid poolen, utan att behöva hålla koll på två par ungar! Haha, poolvakten kom t.o.m fram till mig och sa;  

- the kid you're babysitting just had an accident on the toilet!

- well the kids are here with their mom today

refererade jag snyggt och enkelt vidare problemet till amy (morsan).

Jag tog med penna och papper för att skriva brev till farmor och farfar, kändes som en skön grej att göra, när man ligger i solen och lyssnar på musik. Idag lyssnade jag inte på vilken musik som helst! Utan idag laddade jag min swedish mobile och tog med den. Jag lyssnade alltså på min gamla playlist som jag lyssnade på hela tiden när jag vandrade längs kholms alla gator. Vissa låtar hade jag liksom helt glömt bort att dom fanns. Då blev jag glad !

Vad som sker tonight e oklart. Jag skulle ha jobbat ikväll men det har ändrats! Mina vänner e fortfarnade inte hemma så det suger ju. Har skickat iväg ett sms och gjort ett samtal, som försök till nåt kul ikväll men inget svar har man fått! Va e det för stil?

En riktigt rolig grej jag upptäckte igår när jag skulle lägga mig, var att TILLSAMMANS visades på tv! Svenkst tal och engelsk text. Hur spexigt va inte det!?

night update

2010-08-28 @ 05:50:17

Hemmakväll, räddad av skype! haha. Länge sedan man snacka med Jeppe, rooligt rooligt!

Matt hörde av sig ikväll, fråga om ja ville hänga, då han var med en kompis. Kunde ju vara kul tänkte jag, men då visar det sig att han hade tänkt droppa av kompisen o ist ta med mig op bio eller nåt! haha, jag som inte ville hänga själv med honom. Vill inte dejta honom. Så då ändrade jag mig plötsligt.. heheheh så furt.

Imorgon har jag en hel dag att göra någonting på, men vet inte vad. Alla e fortfarande på resande fot. Poolen kan ju vara en bra destination om solen känner för show off!

my new darlings. Vanliga kilklack, 40 % rea vafaaan!!



back from mall

2010-08-28 @ 00:47:28

Hemma efter några timmars strosande, bilfärd tog ju sin tid också. Mycket traffic så här en fredags eftermiddag. Packed!
Satsade på lite varmare kläder denna gång och kom hem med ett par jeanstights, ett par jeans och ett par skor. WOHO!

Inget att göra ikväll, buhoo. Rosalinda frågade om jag skulle med ut, men since i'm under age here.. suuuuuuuuuger. Hoppet är ändå inte kört än. Jag har ett nummer till en helt nykomling, arrived yesterday. Hon kanske vill göra något, jag menar vem vill inte hänga med mig!? ;)

Visst ja! Jag blev trackad på mallet av en försäljare från chicago! Han var väldigt på och jag gav han två minuter, som han utlovat att det skulle ta. Jag tackade nej till att köpa magazines för endast 40 dollar, pengarna skulle gå till barnsjukhus. Han sa att jag var MEAN. Då sa jag; I can live with that! Sen köpte jag mat, satt i food courten och vem ser jag inte komma o sätta sig några stolar bort? Jo han. Han sitter där och kollar på mig! Fett irri när man sitter o käkar. Sen går han iväg, går förbi mig efter ett tag, börjar snacka o flörta o vill ses nån dag o blablabla. Jag var ärlig och sa att; "Nej det går inte för jag vill helt enkelt inte hänga med dig"

Han begav sig tillslut, den där rackarn.

lediga fredag!

2010-08-27 @ 19:30:38

Klockan e strax efter ett och jag ska ta mig till mallet för lite shopping! All by my self. Ingen av mina vänner e tillgängliga, PÅ HELA HELGEN!!! så det blir egentid! Ikväll har jag förhoppningsvis Rosalinda att hänga med. jovisst är hon min vän men ingen supermatchning kanske.. haha taskigt men vissa går man bättre ihop med än andra. Hon är snäll!

Jobbade endast till halv tio i morse, då grandpa kom o picka upp kidzen. SKÖÖNT. Då drog jag genast ut på en joggingrunda, jodå!
Har hunnit skypa med mam o pap, alltid lika trevlish. Där hemma var det fredagsmys på G.

Neheeee om man ska glida iväg då.




eheheh titta va fiffigt jag speglas i mobilen. Ja som sagt har jag fått en röd mobil här! Skulle aldrig köpa röd själv för jag o rött har aldrig riktigt fått nåt starkare band. Men jag gillarn. Soft att man blir tilldelad en också!

Oboooy! Vilket vackört veaadör

2010-08-26 @ 23:12:35

Skön dag ändå! Tog med kidzen till Sandy Hollow, en joggingpark, på förmiddagen. Deras scooters följde med och planen var att de skulle ösa på sina kickbikes medan jag motionerade. Inte så lyckat för teddy, som ramlade hela tiden haha, ostabil pojk. Men det löste sig bra då vi lekte "TAG" genom hela varvet och maddie gled på sin scooter.

MOST EVIL OF THE DAY: During denna powerwalk så stannade vi upp vid en söt buske som omringades av flera stora, vackra, färgglada fjärliar. Kidzen fångar dom och jag säger genast till att "please be gently ". Och vad ser jag inte maddie göra!?!??! Hon Bryter av ena vingen på en utav fjärilarna. Hur kan man vara så evil!?! Världens vackraste fjäril kan inte längre flyga. Jag sa det till henne att "It's like if I shopped your legs off!!!!" Tankarna virvlade runt i mitt huvud och hoppet för att fjärilen skulle få ett bra fortsatt liv var som bortblåst.

haha, nu kanske ni tycker att jag blev överdrivet ledsen över detta, vad vet jag, men så här får man bara inte göra!

POOLHÄNG från kl ett  till fyra, perfekt väder. sweeeet.



Snack time at sandy hollow! 

EVA, ÄNDRADE PLANEER!

2010-08-26 @ 04:41:13

Jag hookade upp med emma-svensk, aniko-ungersk och rosalinda-portugis. Hederligt starbuckshäng och snack om det latest. Funkade fint en skön onsdagskväll som denna!

Någonting jag inte gillar är när mina kidz frågar om jag vill leka "people game". Vilket vi gjort nu varenda dag typ. Man ska alltså ta sig an olika roller så som mamma pappa barn, men oftast brukar jag få vara tonårssyster. HATE IT!!! hatar att låtsas vara nån o hitta på massa lame things att säga. Så jag har förtäljt kidzen att jag hatar people game och att dom e better off without me, men klart att au pairen ska vara med o leka, duger ju inte att leka bara med sitt syskon. Och så får man kommentaren om deras förra au pair megan;

- Megan would do it.

Klart man får press då. VAD HÄNDE MED FIA MED KNUFF?!?! maddie och teddy har jättemånga roliga spel men självklart tycker dom att det är roligare att leka people game. Men vad rara dom har varit denna vecka, ovanligt lite bråk och generösa med att krama mig!

Nu ska jag kolla på fångarna på fortet! Fantastisk kvällsunderhållning såhär innan läggdags.


NIGHTY NIGHT!



- trying to be healthy day!

2010-08-25 @ 23:39:30

Efter jobbet tog man sig till en promenadsträcka o powerwåka! Sen beställdes det mat från Amore's och medan de andra kalasade på pizza, fired chicken, fries, så åt jag min sallad! Men det e fan dags att ändra sina fula vanor nu.

Igår åt jag middag med matilda och hennes visitare, nämligen hennes föräldrar. Det var mycket trevligt och man såg att dom var related. Kul att hänga med hennes päron!

Playdate i thornberry idag med, haha till min förvåning va the "big boy" there again. Tänkte genast på Lisa o ville brista ut i skratt. Soooooo wonder what's up for tonight.. inga direkta planer men det ska vi nog se till! 

PUSS

Skypeeearn

2010-08-24 @ 22:28:19

SKypar nu med lisa! Skype är ju så bra, att man kan hålla den här kontakten med allla. haha. MIA, var är du? Vi lyckas aldrig få en date på skype.

Dessa två senaste dagarna har flugit förbi, måste jag säga! Har spelat många spel, så som jenga, flipping frogs mm. Ritat o lekt i parker.

Igår hade jag en hemmakväll. Kollade på bondesökerfruklipp! Mest på fredrik och lena. Blir ju så lycklig!

Ikväll ska jag på finmiddag med matilda och hennes föräldrar som e på besök! Vet ej var än, men kan ju hoppas att det blir cheesecake factory!

TJO!

Söndagstrevligt!

2010-08-23 @ 03:14:04

Ojojoj vad det var skönt att sova till klockan 11 idag! Sen fylldes några timmar med datahäng i min säng, inte dåligt skönt att bara chilla. Skypeskypeskype blev det, först mor o far, sen laggisdate; lisa, terre. KUUUUUL. Bosse svänger förbi huvet med sportbrilla o hjälm o laddar inför en rullskidstripp.

"ska bara valla skidorna först"
äkta bottsehumor.

När ösregnet lagt sig lite begav jag mig för att hämta upp min nya vän Emma rubensson. Vi drog till mallet King of prussia en snabbis, innan bion började. Fick med mig två halsband! Danssugen gick man ifrån biosalongen efter att ha skådat Step Up 3D. Såå jävla klyschig film men helt klart sevärd. Skön musik, bra dans och en toksnygg man as the main character.

Fyllde alldeles nyss i en blankett för att börja plugga! tadaaaaaaaaaaaaaaaa French it is! IM BACK efter några års uppehåll då jag slutade nian, but here I come again! Ser fram emot detta studerande mycket.



Här ska ni få en ful bild på solblekta ögonbryn och på det största drum cords-fanet; mannen med hatten! Som konstant hade munnen öppen o kameran redo

incoming; outgoing!

2010-08-22 @ 03:05:54

Smiter iväg från mitt rum till badrummet, en meters avstånd och i hallen står en söt unge och vill kramas godnatt! MYYS.

Nehepp nu inväntar jag ett ready-steady-go samtal från fröken svensk o brasilan så jag kan dra ut snart!

Kvällen infinner sig denna lördag

2010-08-22 @ 02:26:13

och mörkret har redan fallit sig på. Klockan är bara 8.20! Det är man inte van vid en sommarkväll, i sverige så att säg.

Ikväll ska jag ut i west chester, kildares, en irländsk pub. Den är treeeevlig. Dags att svida om om då! Kilten åker på dirRR, sksksk.

Jag hittade bättre bilder på guldgruvan!



Ett fucking hotell! o privat sjö. Jackpot matilda! Och tur för mig att du bor där ;) Här har man spederat många lördagar stekandes i solen.

två glas vin på en porch

2010-08-21 @ 22:50:05

Igår vare hemmakväll hos matilda's! Vi lagade dinnner o drack vin, spelade biljard, verandahäng samt musik.  Det var en mkt uppskattad kväll. Tre svenskar o en tysk, så hela kvällen vare english som gällde. De e bra det! Slept over there o imorse skjutsade jag matilda till tåget, så brist på sömn har man känt av då jag nyss tog en liten nap här i min säng. 

Lyckades jag glömma kameran hos matilda!`? hoppas på det för inte fan e den här! Så kan tyvärr inte bjussa på några färska pics. 

 

Vi hängde lite vid sjön med, underbart läge att bo i. Huset går at skymta där bortom.

Hunting house!

2010-08-20 @ 00:59:26

Idag har det lekts hunting house, då vi för en vecka åker för att sova i ett hus som är hunted av ett ghost! maddie har lagt upp en rysare om en mor och hennes baby, som helt sudden inte gick att väcka dagen efter att babyn's rum blev besökt av vålnader.

- THIS IS FREAKIN ME OUT! / TEDDY.


Hittade en park som inte utforskats än, på väg hem från bibblan. Så där spenderade vi eftermiddagen! Fanns ett stort spiderwebb att klättra i och bredvid en skate park, men tyvärr inga scooters tillåtna. Vi som packa med kick bikes o hjälm o kittet. Snacka om att lillkillen böna o bad om att få gå in där.. Stekande sooooooooool, poolen hade vart skööööööööööön men det blev alltså en dag på torra land.

Barnyard

2010-08-19 @ 04:54:20

Trion (Ilin, maddie, teddy) startade dagen med en gratis bio! Barnyard. Helt okay, men förutsägbar. Satt o tänkte allt som skulle hända, o vips så blev det så! Men ni som känner mig vet ju att jag är synsk. Hem, fixa lunch, chilla i huset - disneytvspel, aladin som sagt kul. Sen föreslog jag att ta fram stora pyssellådan, poppis. Jag satt o dråade (draw) medan kidzen made some crafts! Trevligt med pysselstunder, mysig sandbäcksskolanfeeling.




Konstverk på torkning!



haha, maddie kan hon!



På senare på eftermiddagen blev det en akut playdate i thornberry park, men teds bästa polare! Han har en syrra som heter maddie! Så maddiex2 har nu blivit vänner. Jag och deras babysitter jeneane sitter alltid o snackar massa. Hon är härlig. 34 barre eller nåt, men hipp!

AJKIA, läs ikea, med matilda blev det på kvälla! Köpte mat o cider som ska förtäras fredag kväll hemma hos henne i det underbara huset, men vrf inte sitta på den underbara porchen!? =) Ett glas vin elelr två skulle inte sitta fel heller.

Snart fredag igen, o snart september! sickkkk. Nu har man gjort en tredjedel, hur sjukt e inte det!? FNYYYYYYYFNYYYYYYYYYYY

just a normal day!

2010-08-18 @ 00:12:16

Snabbt inlägg, måste dra!!

Todays; Pool och hushäng! Dagen gick riktigt snabbt! Soligt o fint. Har spelat tvspel, nån slags disney mix, aladin is awesome!

Nu ska jag iväg på cluster meeting, vilket means att alla au pairer in the area träffas och gör något. Idag ska vi ses hos vår counsler, kvinnan som ordnar alla möten, och ha ett litet poolparty! wohoo.

Morsan kom just hem här och hon hade med sig presenter från helgen! Jag fick ett par gryyyymmma örhängen, love them!



BFB - back from boston

2010-08-16 @ 17:56:50

En aning sent kom jag hem i går kväll, då bussen tog cirka 8 timmar ist för sex. Hurrra! Halv två på natten klev jag in i det folktomma huset. Helt skönt att bo själv här! De övriga familjemedlemarna e ute på olika håll. Barn hos farmor o farfar, parents på nånting (kommer inte ihåg vad) o hundarna på hunddagis. SOFT. Men ska strax bege mig för att hämta upp kidzen, så e nya veckan igång igen. Men den kommer gå grymt fort!

Så boston boston boston . . gurkaaaaaa. Ne men Boston skulle man behöva mer än 2 dagar för att upptäcka! Men otroligt fint är det och jag kommer tillbaka dit, det lovar jag. Jag bodde med Jennifer, i hennes nya familj. Vilket trevligt hus dom hade! Så vad hann vi med på denna helg; 

Först på fredagen hängde jag med på jen's workday o vi tog barnen till ett slags "lekmuseum". Sen chilla vi i huset. Senare på kvällen blev vi sugna på thai, käka middag på en thairestaurang o gick på bio. Eat pray love, med julia roberts i huvudrollen. Den har alltid verkat så mysig på trailern. Och visst var den det. Kul också att Tuva Novotny hade en rätt stor roll, som en svenska i Italien. 

På lördagen ville båda ut o röja på ett dansgolv men icke sa nicke! Att det ska va så svåååårt att hitta nånstans o bo över en natt, in the city, liksom. Det går ju inte att ta bil o hålla på när man vill röja järnet. Succkkkk. Men en otrolig värd lördag. Vi spatserade längs hamnen, perfekt väder! musikanter överallt, tonerna liksom fixade den här livsnjutarkänslan. Man såg till bröllop, spexare som hade show mitt på gatan, familjeband stod o jamma! Bara spatsera runt där o glo på folk, härligt. Lite shopping självklart!

Shopping blev det mer på söndagen, jag tror jag måse sluta köpa kjolar snart.






Dam, daa, daaam...

2010-08-15 @ 19:49:03

...GÄSTBLOGG! Helt sonika har någon knappat sig in på Miss Najbörgs blogg för att spex-skriva lite... Tkr faktiskt att uppdateringarna från helgens bravader lyst lite för starkt med sin frånvaro och det känns liksom som att det fattas något. *Ett hål* inandning. Svaren på alla frågor i ens skalle står ännu obesvarade. Var är flikkan i skrivande stund? Vad gör hon? Har hon hittat en man i Boston som hon ämnar stanna hos? Ja, jag vet då inte. Mysteriet med "Hon med håret" ännu olöst. Det enda jag vet är att flikkan är duktigt älskad och jag ser därför gärna att ho kmr tillbaka till oss, både på blogg samt irl, och det snabbt!

*Dutt, Dutt, Dutt*

På språng!

2010-08-13 @ 05:30:21

Här sitter jag på stationen i Philly! Väntar på min buss som tar mig till boston. Jag ska alltså åka nattbuss från kl tolv till halv sex. Jag tycker faktist det ska bli mysigt. Helt själv är jag med, känns bra på något vis. I min hand har jag en chailatte som är utan tvekan den godaste jag har smakat. Nu kanske jag inte har provat så många med en fyra stycken kankse; Dunkin donuts has the best!

I Boston ska jag alltså umgås med Jennifer "skåning" Röhr. Fuck va kul :D

I datan ligger det en sex and the city skiva, säsång två, om jag har tråkigt på bussen eller kanske inte somnar. Nördigt trött jag kommer va imorrn om jag inte sover på burren.
Ska bli grymt skönt att inte behöva jobba förrens måndag eftermiddag, behöver ett break nu känner jag. Orkar.inte.leka.barbie.mer

Fashion show with barbies and pets

2010-08-11 @ 23:19:54

Jag o maddie avslutade dagen med att leka barbie. haha. Vi hade varsin manekäng, som i sin tur hade ett husdjur, som dom gick på catwalken med. Läckert! Inte nog med det så var det samtidigt bal. Tur att hon har några barbies att välja mellan . .



 

Imorgon drar jag till boston!!! Ska bli mycket roligt. Åker kl 23.59 med buss från philly. Kommer fram kl sex ungefär. Nu var det egentligen så att jag skulle träffa min tyska vän från orientation, men hon ringde härom veckan o sa att hon drar hem till tyskland igen. "Elin I hope you didn't book the bus yet because i'm leaving"
Klart som fan jag har bokat!? vi hade ju bestämt. Men det kostade mig bara 8 dollar, tur o retur. Sjukt bra. GO MEGABUS. Då kanske ni undrar vart jag ska bo? Jo såhär äre: Att Jennifer, min skånska vän har just varit i rematch o flyttat till just boston. Kan ju inte bli bättre! Ska bli grymt att hänga med henne igen.


Me and jeeeeen
 

Laundry day

2010-08-11 @ 13:34:03

Nu ska här tvättas igen och denna vecka har jag inte turen att få hjälp med att vika tvätten. Det var lisa en riktigt fena på!
racoonvägoffer var det inte dåligt många igår på vägen, var kommer dom ifrån!? har inte sett någon levande här, utan dom ligger smashed på roaden. Undra när man själv blir mördarn, inte dåligt jag kommer skrika om jag kör över något.

Mellan wash o dry så klämms det idag in bibliotekstid. Och nu så är även bibblankortet fixat, så här ska det lånas böcker! Då slipper det också bli pinsamma tjaffs om orättvisa i det tysta rummet.

Den 8 oktober kommer MAMMA O PAPPA! Jag ska guida runt dom i new york och även här i hemtrakterna. 10 dagars finbesök.

Nattinight!

2010-08-11 @ 04:17:27

Hemma från daten med matilda! Mycket snacksnacksnack, naCy. Jag gillar att hänga med henne. Har fått bra vänner här! En från dalarna o en från skåne! O jag bor passande i mitten.
Undra när jag ska gå på riktigt date? Har tackat nej till två, så får väl skylla mig själv.. men KOM IGEN! var e alla snygga amerikanare?! Sjukt ju. Då e sverige rena guldgruvan ska jag tala om för er.

biffen


ingen dålig bil mattan har fått att cruisa runt i!

hot day

2010-08-11 @ 00:41:14

Heeeet dag, så självklart poolhäng i eftermiddags! Free movie blev det på förmiddagen, fast det var inte E.T, utan Dr, seuss; cat in the hat. Helt okay film men klart man somna lite i biomörkret!

Snart ska jag möta dalakullan matilda. Starbucks o catch up, har inte träffats på en vecka typ! sickkkK.


pOOLhäng

GODMORGON!

2010-08-10 @ 13:44:47

Då kör man igång arbetspasset snart då! Varma myskläder på, pga AC:n i huset under sommarn. Freeeezzzzing. Men skönt!

Hoppas på en bra Free movie idag som ungarna vill gå på. Tror E.T ska visas. Ja det är alltså gratis bio tis,ons här during summer; naCy. Hela förmiddagen går åt! Annanrs blir det en sväng till biblan. Jobbigt bara när båda samlar på sig massa böcker o vill ha högläsning samtidigt, hallå!? jag kan ba läsa en i taget  . . men då blir nån sur för att jag inte väljer rätt bok först. "eleeeiin, read mine first!!!" Dessa syskon tävlar alltid med varandra, det kan jag bli galen på. Men dom är ju för rara.


Rosa fluffig socka, grymma

Måndaaaaaag!

2010-08-10 @ 01:06:32

Sved i ögonen när jag vakande. Jag som la mig så tidigt! Men lyckades visst inte somna. Måndag, ny vecka, 9 timmar att underhålla två ungar på, per dag. Vad ska man hitta på?

Idag lekte vi först i huset! Maddie o jag lekte med barbiedockor, medan ted kolla på scoobiedoooo. Jag valde att min skulle heta Carrie! Inte alls taget från min favoritserie sex and the city. Jag började genast fixa håret på carrie, hade riktigt trevligt.
En favorit; thornberry park blev det senare. Packade ner lunch o tog med filt! Självklart yatzy också haha. Ted blev stucken av ett bi då han jävlades med ett o fångade i ett nät. Jag sa till honom att sluta för jag förstod att det skulle sluta illa, men likförbannat tar det kanske 45 sekunder, sen hör jag någon skrika något så djävulskt! haha då va olyckan framme. Där passade det bra med ett "I told you so" Fast tröstade lillgrabben såklart.  

Hann hänga två timmar vid poolen med! Riktigt fint väder så det var bara skönt att åka dit. Även fast jag håller koll på 2 kidz går det att slappna av o chilla. Samtidigt get tanned. Gillart!


Sandfylld basket ball court, thornberry park. Riktiga sandkrabbor hehe
 

Swing it, teddy!


alltid finns det tid för ett parti yatzy!

Flyttat

2010-08-09 @ 03:50:35

Upp två våningar då! Från de dunderskööööna sofforna i källarn till mitt rum här uppe bland övriga familjen. Men mitt rum är söött, gillart.

 Lisa lyser med sin frånvaro haha.. känner mig så jävla ensam! Men värt. Dessa dagar har varit kanondagar, så skönt att glida med kvinnan igen, vilket team vi är. Blev ett hastigt hejdå när hon fick jäkta in i kön till gaten! Kändes skumt med ett sådant kort avslut att när jag häpet började gå därifrån fick tårar i ögonen o började tänka massa. Jag tänkte på att jag inte ville säga hejdå, på hur roligt vi har det, tänkte på mina vänner i kholm, hur fina dom är. NI ÄR SAKNADE! Men känns riktigt bra då jag har ett ställe i atlanta, georgia, att hälsa på. Kvinnan är ju inte mer än två timmar flyg bort.

Det var nog första gången jag grät en skvätt här . . om man inte räknar med några känsliga stunder framför någon lame movie haha. Och visst fan, när jag sprang in i ett bord med min redan skadade tå *SMÄRTA*

Morsan i huset har gjort som makeovers i ungarnas rum under helgen! Supercheckt! Teddy har ett slags super hero tema, som nog de flesta pojkar, av arten "boyish" skulle döda för. coooolt. Får se till o fixa bilder.

Tre veckor kvar av sommarlovet innan kidzen börjar skolan igen, längtar en aning. Ska bli grymt skönt! Då kommer maddie va i skolan från 8.30 - 15.00 varje dag! Och teddy 9.00 - 11.30 tre dagar i veckan. Så mer ledigt åt mig! WO fucking HO.

LÖRRE AND PHILLY

2010-08-08 @ 01:56:37

"you wanna se the funny part"?

haha teddy undra just, ja vi kollar denna lördagskväll på tom o jerry! Fast jag o lisa sitter med varsin dator samtidigt ehehe. Jobb dennna lördagskväll start kl 5. Kanske slutar tio, oklart..men blir nog innan.

So! Idag ville lisa upptäcka Philly litegrann, så då tog jag med henne dit. Ca 45 min på tåget, sen e man där! Ritigt fint väder idag, soligt men likosm inte överdrivet varmt. Inga 40 grader, men 32 kanske. Inte dåligt hungriga såg vi fram emot en fet brunch, vi skippade därför frullen innan vi åkte för att spara tid. Gick på en nitlott när det man beställde var nåt i stil med pyttipanna haha . . dock var smoothien på hemvägen mitt bästa köp sen jag kom hit! Blandning av banana, pineapple, strawberry. en HIT alltså.

Dessa ungar e rara me vissa gånger vill man ju bara skjuta! Sände just upp en pojke på fyra år, till sitt rum! Han lyssnar inte över huvud taget och springer o spottar på lillhunden! EEEEEUUU.

Igårkväll så drog ja o lisa en "chinese food in park!" Alltså hämta mat o drog till en mysig park. Hängde sedan i west chester. Stötte på ett glatt gäng, nämligen "lajvare" som worshipade starwars o sprang runt med lysrör o fightades. ville ba skrika ; TÖÖÖNT! !! till ena grabben som va 21 + o trodde hann va ascool.

Gänget rå! 



DUNDERSMOOTHIE!!!


   



Sovmorgon

2010-08-06 @ 15:57:09

För Lisa! Själv går man upp klockan sju varje dag o gosar med maddie o treddy.

Just hemkommen från skjutseriet o kliver ner i källarn, här ligger hon fortfarande o sover..men alldeles nyss myntade hon ett "vaa" och "ja frsyyyser". Ja det är skapligt kallt här nere ska ni veta. Men skönt då man kommer hem lökig om kvällarna då de e fettttttttt hett ute.

Just happend to end up at a Drum Corp igår! Vi skulle te wawa o köpa glass, så hamnar man i bilkö precis utanför gatan. Vissa bilar ska backa o krångla för att lämna kön o såklart rullar kön på precis efter, för de som drog en nitlott. ahahaha. Anyway! Drum corp e en tävling mellan olika high schools som framför nån slags dans. Huge orkester, med drillflickor, trumpetmän, dansare. O allt sker i fula helkroppsdräkter. Men mäktigt ändå, duktiga spelmän. Roliga huvudbonader med, lär ju slänga in en bild senare.
Tänkte genast att detta skulle vara nåt för holmen!

Satte mig på mina brillor idag, FAAAAn. Second förlust med dessa glajjer, får köpa en tredje upplaga då . . den andra upplagan ligger på havets botten, ocean city. Jag dök igenom en våg, även med förvarning om att brillorna skulle åka av, dök jag in med stort självförtroende om att de LÄTT skulle sitta! Karlssons klister eller va fan trodde jag. Favoglaja2 GONE! 

mysbild på mig o teddy

För en vecka sedan ..

2010-08-06 @ 00:41:55

Hämta jag upp lisa på philly airport, känns som tre dar sen typ. Det är roligare när man e två va!

Idag va ungarna lika jobbiga som igår, vad e detta för period!? hoppas den e över tills imorrn, dampar loss rejält annars. During bible school passa ja o lisa på att kolla upp en slags marknad/carnival, hett tips vi fick igår av en morsa. "kidz your age hang there" ofta kidz. Men vetifan, det verkade inte öppet när vi kom på förmiddagen. Vi drog en runda o kolla på getter, kossor, karuseller m.m. CANDY LAND hade dom, men ingen motsvarighet till candy land i nköping, no way.

Latcha boll i poolen som vanligt, spelade yatzy! Tilleyy vs najbörg. Kom upp 316 poäng då! Inte dåligt inte dåligt, kan va ett personbästa. '
Ikväll blire te o hänga med några fler brudar. Antingen bio eller mckinzey's, gillart. Har nyss förtärt middag, burgers o mac n' cheese. Diskuterade mina parents visit o det ser ut som om det blir besök nångång mellan 8 - 24 oktober. Så välkomna MAMMA O PAPPA!

Bjussar på några bilder  wrå!

   

 

 

Och så blir man ledig

2010-08-05 @ 00:22:11

Tar en dusch, fräschar till sig efter poolhäng, hänger med lisa i källarn. Det är här vi bor these days. GrRRRRryymt sköna soffor, som för tillfället e sängar. awesomeness. De e va farsan här sa "aren't they awesome?" jotackar ja!  
Ungarna ständigt i bråk hela dagen. Tjaffsar, slåss, e bitchiga. Skrikerskrikerskriker, kul att mina kidz va dom som hördes över hela poolområdet, då det utspelades ett drama under adult time in the pool. Adult time innebär att inga kidz allowed in the water under ca en kvart för att föräldrar ska kunna simma i harmoni. Ja o lisa, vuxna o tillåtna såg allt från poolen. Maddie kastar i teds boll, som han inte får hämta, han börjar skirka av panik, hoppar på maddie som knuffar ner honom i poolen, han tar sig upp, bits o slåss, de ligger alltså ner på marken o skriker o gråter högt i kör samtidigt. Då vare slut på det harmonisimmet,  även though ja o lisa latcha me boll . .

Det starbuckshäng som i måndags blev inställt pga av att det såg ut att bli dåligt väder (?!?!?)  tar vi ikväll! Det ska alltså befinna sig en ny svenska i detta område som ska medverka, fick jag höra av en brasiliansk friend. exciting! 

Skypa nyss med bonnyberg! far min hade väldigt svårt att söka sig till denna plats. Svårt det där att markera, kopiera, klistra in, veta vart man ska söka nånstans på internet. Sen så gav kvinnan bredvid här ett tips om att prova adressfältet! "adressfältet, men vrf sa du inte det på en gång då?" svårt detdär.

Nu befinner vi oss i en lite knivig situation, då de pågår playdates o gäster här i huset. flickera sitter i källarn, e hungriga, vill gå upp, ta käk men ska man störa liks? köksbordet lär ju va fullt hah. Men klart vi ska gå upp.  Nu kom kidzen ner här, myser i sofforna med oss! Perfa att gå o käka då. sksksk.

   

Tvätt . . .

2010-08-04 @ 17:55:48

björn eller dag, äej tvättdag äre idag! Nån racoon ej stött på. Så washing machine e i full gång med kidzens dirty clothes. Som denna vecka är dubbelt så mycket som förra.

Idag hade parkeringsgubben en kepa instead of hat, inte lika kul men västen va på iaf! Medans kidzen rockar loss till jesus idag så har miss najbörg o miss tilley dratt iväg med rakkapilen på picknick. East goshen park, härligt place. Miss najbörg börjar man vänja sig med.


Picknick!










jesus still rocks

2010-08-04 @ 04:52:02

Ännu en dag har passerat och idag börjades det med besök från "the cleaning ladies". Varav en e man. Jarrå varannan vecka kommer dom hit o stökar, eller städar. Ena kom ner o frågade om familjen hade nån släkting på besök o såg skeptisk ut, men de va ju ba lisa ho hade stött på haha.

Ungarna skjutsas iväg till bible school och samma trevliga gubbe med samma trevliga hatt o väst står o viftar med handen på parkeringen. då blir man glad. Inne står även samma vuxna utklädda till egyptier o grottmänniskor, vill ju ba garva asså!
Jävligt många vägoffer här i kring, slutar aldrig förvånas. Är nog uppe i ett 40tal deers, 30 racoons, o foxes, mullvader, bunnies, everywhere!!! haha idag såg man på håll en mullvad eller nåt ligga flat on the road o bilen före kör över så den flippas upp o hamnar mitt i körbanan så man trodde den skulle fastna under min bil o följa med på ett åk.. kan så va för den låg fan inte kvar sen. Uppflippad, skratta eller gråta haha fatta en mullvadsvolt likosm. 

Poolhäng på eftermiddagen o klart ungarna ska ha glass från the ice cream truck. En gång i veckan har morsan sagt! håller med, dom äter ba skit hela tiden ska ni veta! Anyway så käka teddy sin glass väldigt nära maddie, som genast vräste till, nåt i stil med;
- Teeed, get your disgusting mouth out of here, I don't wanna hear you eat!!!

- maddie wish she had a sister.. Sa han då lite sorgsen. stackarn. Men vilka sweet hearts!

Jag o lisa har idag promenerat runt en near by park o på kvällen drog vi till king off prussia. Huge mall typ 30 min här ifrån. Snabbis in o köpte en värra, några negresser glodde surt på oss haha don't know why. Hungern inverkade o cheesecake faktory fick två svenska kunder, mätta o belåtna efteråt! Boxes blev det att ta med hem, skitbra att ha till lunch imorrrn så man slipper värma nån jäla hot pocket eller annat skiit som finns i skåpen här.

Klart man ska slänga in lite pics

     



Måndag!

2010-08-03 @ 02:01:24

Denna vecka har ungarna bible school! På den får dom rocka loss till jesuslåtar. Sång, dans o pyssel hålls dom med. Min uppgift e att lämna av o signa in, hämta o signa ut! Jag signar in o ut genom att skriva under med mitt namn på ett papper där mina kids namn står med på en lista. Så ingen unge blir kidnappad! Så skulle man ju aldrig behöva göra i sverige, bara att hämta sin unge vafan. Men så e ju kidnappsfaktorn högre här.

Skön vecka ändå, när kidsen glider på bible skola frår 9.15 till 12.15 varje dag! Då kan jag och min visitor Lisa tilly spexxa på eget håll!

Anyway! eftermiddagen spenderades i Thornberry park. Var ju lite kul då maddie bad om bilnycklarna för att öppna bagageluckan  o hämta diverse stuf och jag gick o stängde den. Behövde sedan bilnycklarna för att låsa bilen.

-maddie, where's the keys?
-I left them in the trunk!


HAhah så var vi strandsatta, men efter ett samtal hem till farsan så visade det sig att man kunde öppna luckan genom en knapp vid förarsätet. Puh. Efter det stod hon och lekte med knappen i hundra år, jättekul sysselsättning kan man tycka. Slog oss ner vid ett bord, packa upp deras "snack" dorritoschips o gigantiska ostbågar! Själv tog man en banan . . Tiden flöt på med yatzy, (populär present från lisa) o parkspex. När teddy lekte runt i parken så bytte vi girlsen bord till skuggan. Efter ett tag hör jag ted's stämma febrilt skrika; " Eleein!!! eleein! " haha stackarn trodde han hade blitt lämnad i sticket!

Nu drar ja o lisa en kvällstripp till target, blev ju tydligen inget starbuckshäng för det ser ut att bli dåligt väder! haha vafan e det!? dock en brasilianare som kom med detta besked.

       

Rolig grej på philly tågstation

2010-08-03 @ 01:01:23

Då vare så att vi vänta på att ta tåget hem från philly o toabesöket va ett faktum. Jag går in på en toa, lisa på en annan, tvivlandes på om hon ska köra hela vägen o göra nr 2, offentlig toa liksom. Jag e klar går ut o tvättar händerna. Hinner se en skymt av en kvinna som fort som fan drar in på en av toaletterna, stänger dörrn, gör ifrån sig ljud o frustar. Lisa kommer ut, vi står där hör kvinnan, då kommer det! Hon sitter alltså o bajjar för fulla mugggar och inte dåligt hon släpper till liksom. Trodde vi skulle dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. garva som fan o sprang ut!

NEW YORK in pics

2010-08-03 @ 00:48:05

slänger jag nu in!

In Philly before we went on the bus!




kvinnan, tagen från staten island färjan!
        times sqaure!

buss tour!   

BLOGGARNE

2010-08-01 @ 23:41:55

TJENA!

Då har jag alltså startat en blogg, ni får gärna kalla mig majsan.

Sedan 24 april har jag glidit runt i amerika o trivseln e hög. Denna vecka nördtrivs jag då tilleyy e på besök. Kvinnan sitter precis bredvid mig på megabusssen, som just nu färdas från new york till philly! Jag kommer snart ta vid ratten då sandra bullock speedar vidare. maha.

New york; lör, sön. Har vi wåkat i battery park, tatt the ferry to staten island, sett kvinnan på vägen frihetsgudinnan aka gunilla. Käkat chinamat, spatserat vid times square, varit uppe i top of the rock, utgång websterhall konstant dansande i ca fem timmar, checkat word trade center placet, åkt på NY tår! alltså tour. Mycket pleasure. Fick ju se carrie bradshaw's lägenhet för tusan även fast de inte var satc tour,glatt överraskad o tänk att de finns ett café som heter café rakka. över förväntan.

JUST NU