weeeekend week.

2011-01-31 @ 20:26:08

Jordå! Nu e man själv i huset, eller ja, jag och april bor här denna vecka. Jag sov till kl elva, vet inte när jag gjorde det sist, fett länge sedan. Riktigt skönt. Stiger upp, solen skiner! Öppnar kylskåpet, får syn på ett gäng jordgubbar o bananer. Får en fantastisk idé om att blanda ihop en smoothie! Strawberry banana smoothie. gött mos.

Satte på tvn, crossroads skulle precis börja. Ni vet den med brittan. Nu har jag degat klart och ska ut på en promenix i detta fina väder!



Ut i west chester

2011-01-30 @ 02:50:33

Taxi-Emma kommer snart o hämtar upp mig! Vi ska till landmarks o dricka öl ur ett högt ölrör. Det är något vi velat gjort länge, alltid så avundsjuka när vi sett andra ha ett sådant stått på bordet! I taxin sitter även aniko, matilda, jasmine. Så vi blir la ett gäng! wooohoooooooooo. Tänker inte köra idag, matilda o jag tar en taxi hit när vi ska hem senare. Vi kör sleep over här hos mig. Det vet inte mina host parents än men det brukar ine vara något problem. Får säga det innan jag drar.

Så imorrn kl elva drar familjen novak på kryssning till bahamas och jag ska bo här själv i en vecka, med hunden! IM FREEEEEEEEEEEEEEEEE. YES. jag säger; vinkväll, middagslagning, bada ute i badtunnan, ofc en kall i handen på det!

Hade gött mina vänner så kanske jag slänger upp en bild på det gigantiska ölröret. TJO

inte för sent sa jag?

2011-01-29 @ 20:45:50

sluta med att jag va hemma kvart i fyra! Men det vare värt. Upp klockan sju i morse. Men som tur va blev det inge grovjobb och innan tio var jag till sängs igen. Så nu ligger jag här i min säng, har precis skypat med mooorsan och a tiny bit med mia och co. Dom har girls night out, liiite sugen man blev. Men jag får ta igen det här på hemmaplan ikväll. Ut i west chester och härja lite. Men miss my girls.

Hade rrrrriktigt kul igår! Wohooooo! älskar att emma alltid dräggar ur och att matilda alltid är lika mycket party! 

Basketboll Game, philadelphia 76ers

2011-01-28 @ 22:13:43

Jodååå, rad 14 kommer man sitta på ikväll, kolla basket match! Det ska bli kul som fan faktist!

nyss spelades jan johansen - se på mig , i instrumental version upp. haha lagom taggad ja blev dåååå. Efter matchen blire säkert lite kroghäng i philly. Men inte för sent, jobbar tidigt imorrn!

Puss på er.

 

 

Torsdagskväll igen, vilket betyder Mckenzie's!

2011-01-28 @ 00:30:11

På tordsdagar är det kareokekväll! Dit brukar jag o emma dra, men ikväll blir vi ett helt stort gäng tror jag! Gilllllart. kanske en 7, 8 st.

Inatt snöade det mycket så idag vakna man upp i ett vinterland. Eva tillly citat "det ser ut som en saga"

Lek i vinterlandet - snöbollskrig, snögubbe, försök till snölykta.

 

finally, dagen e över!

2011-01-25 @ 22:57:38

Sköönt, pusta uuut. Kvällarna e alltid roligast i au pair-livet!  hänga med sina polers. Igår drog jag hem till mike och hängde och sen kom nick över med. Roliga grabbar. Ikväll ska jag umgås med matilda! Mötas på halva vägen, på starbucks! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. 

Kidzens matvanor här börjar ju spåra ur känns det som. Eller liksom mat över huvud taget! Mat, är deras allt. Ena ungen får utbrott varje gång vi äter ute och maten tar lite tid. Typ gråter, sparkar på bordet, aa dampar helt enkelt. FAAN vad jag hatar det. Förra veckan när jag gav förslag till lunch så blev hon inte nöjd och myntade uttrycket " i need something unhealthy"

HERREGUD STACKARS UNGE. Hon vet ju fan inte vad mat är. Äter bara massa halvfabrikat heeela tiden. Kommer inte sluta bra om det aldrig blir nån ändring. 

Nu till lite festligare grejer, en bild från i lördags! ;)

förferre. Matilda, malin, annika, emma. swedish team.

grym helg.

2011-01-24 @ 16:29:15

måndagen startar bra när bilen låser sig o nycklarna sitter i för att jag just satte in dom för att värma upp bilen. Verkar inte som om dom vet vad motorvärmare är. Det är tamefan -12 idag!! Bilen kanske startade på 7:de försöket.

Amy hade extranyckeln i sin knippa och hon va på jobbet så farsan i huset fick ringa service så nån kunde komma o öppna. Jag fick så länge ta den feta vanen o köra teddy till skolan, fatta inte hur man tog bort parkeringsbromsen, så vinkade på en tjej som kom o hjälpte mig. Jordddåå.

I Fredags gick jag o emma till champs o käka middag! Sen mötte vi upp matilda o malin och drog till imax o kollade på "no strings attached" ni vet den där filmen med ashton kutcher och natalie portman? den va braaa.

I lördags blev vi budna på förfest till nyinlyttade annika. Hon är från skåne och pluggar o bor i philadelphia. Va au pair förut, åkte hem o kom tillbaka.
Det var riktigt kul i lördags. Jag, annika, matilda, emma o malin gick ut på ett ställe som heter plough and stars. fullproppat med folk. Vet inte hur många drinkar det spildes pga att man trängdes med folk. '


Det var en beverly hills kändis där. Noah, som var tillsammans med donna.

 

Malin tog chansen och gick fram o snacka. Gick därifrån ett hångel rikare. haha!


 

killen spelar wii vafan ska jag göra då

2011-01-20 @ 17:21:01

klart ja chillar med min lappis. Hunden kom o la sig i knät!





kan hända att de e lite mörkt på bilderna, wrå.

Jag o april kommer va teamet när familjen drar iväg på kryssning. I EN VECKA. FAn va skööön. *hus för sig själv*

nu e man igång

2011-01-20 @ 17:01:20

..nu börjas det smidas planer hit o dit om hur man ska spendera den 13:e o sista månden här. En liten skiss säger att det kommer bli ungefär såhär;

*avslutar mitt au pairjobb runt 20 april.

*drar o hälsar på lisa i georgia och umgås tills hon e klar med sitt plugg.

*road trippar den 1:a - 9:de maj från Georgia till destination miami, key west. Med lisa och hennes room mates.

*back in georgia, atlanta tar jag mig till flygplatsen tillsammans med lisa och där går vi skilda vägar. Hon till guatemala och jag tänkte upptäcka the west coast, med min vapendragare julia (österrike). Så nu hoppas jag att hon verkligen får ta ut sin semester när det passar. Annars står jag på egna ben.

*sen så vankas det väl plan hem till svea, men först måste jag tillbaka till mitt hem här i PA och hämta mina väskor och säga hejdå en sista gång. Buhoooo. Sen ta plan från philly och hem.

Nu e det bara o hoppas att allt detta går att genomföra!

Jag är jävligt dum i huvet som inte började spara pengar tidigare. FY SKÄMS PÅ MIG!!! hatar mig själv för att jag inte har tänkt långsiktigt. Men det ska nog gå braaa. Har ju iaf 3 månader på mig att spara. Visst ja, familjen! Önskar mig bara pengar på  min 21årsdag! haha.


Här e några pics från början av mitt år här, atlantic city.






im wondering

2011-01-20 @ 00:34:21

tjeeena, sitter här i min säng, slutade jobba för nån timme sedan. Drog till banken för att sätta in TVÅ lönecheckar, men så vare stängt! suck.
 
Nu börjar det närma sig nio månader här in the us.. NIO fucking månader. Inte dåligt. Den 26:e ska flygbiljetten hem till svealand vara beställd. Packningen orkar jag egentligen inte tänka på men det krävs planering. Funtar på att skicka hem en låda med skor, eller det måste jag banne mig göra. Skor och vinterkläder får jag skicka hem i förtid, då blir allt mkt lättare!

Lyssnar på wiskey in the jar - thin lizzy. Älskar introt.

Ibland kan jag tänka på hur glad jag kommer vara när jag får träffa alla mina fina vänner hemma igen. Får liksom lyckorus när jag tänker på det.
Ibland tänker jag även på hur det kommer kännas att lämna detta au pair liv. Kommer ju gråta när jag kramar om ungarna en sista gång! Ens moderskänslor har verkligen kommit fram under de här månaderna. Men det betyder absolut inte att jag vill bli morsa snarast, väntar helst en tio år, herregud vad man måste vara totalt engagerad.

Ikväll vet man inte riktigt vad som sker än. Men kan hända att man drar o spelar biljard på mckenzie's. O det e ju naCy.

Festen i fredags va helt galen - spårade kanske ur litegrann. Mer detaljer förtäljs EJ! Men hade grymt roligt den kvällen!

TJEEEEENA

satt o zooma in på denna nyss, klingar mången skratt




YMCA

2011-01-13 @ 22:35:12

DRAR PÅ TRÄNING, SKÖÖÖNT!

tjoflöjt!

2011-01-12 @ 19:23:20

heej blogggeeeeeeeeen!!! haha.

Idag så har jag, maddie o teddy åkt pulka i stora backar. Grejen va den att efter första backen kunde man gå till nästa o sen till nästa osv. Vi kom bara längre o längre ner. Tillslut vare dags att gå hem och då va det inte lika roligt haha. Fick en deja vu från idre när vi kom ner efter sista åket och liftvakterna sa att liften va stängd!!! Bara att börja knalla med pjäxor och skidor på ryggen. Nu var det inte riktigt lika dramatiskt, men ungarna va trötta o gnällde. Men det gick. Pep talk e grejer.

Nu inväntar vi en playdate med Jeneane & Nick!  Nick är Ted's bff. Då kan jag o jeneane sitta o snacka medan dom leker.

Nu ligger vi i soffan o myser.

 

 



friday night in philly!

2011-01-08 @ 01:56:28

Nu har jag precis gjort mig klar! Ska åka och hämta matilda o sen dra till philly. Mina naglar ska ba torka. Diggar lite tomas ledin så länge - En del av mitt hjärta.







chucky cheeese' its

2011-01-07 @ 21:41:04

kom nyss från chucky, har vart där på lunch o spelat massa spel. Favoritstället för kidzen typ. Gillart.

Ted spelar Spongebob wii och jag passar på att chilla med datorn i knät.





PUSS på den rara pojken!



Ikväll blire nog utgång i philly! spääännish

chillllLdag

2011-01-05 @ 04:56:39

* playdate
*spela wii
*göra lunch á la mack n' cheese
*sitta i soffan och kolla när ted spelar wii
*slut för dagen
*promenad
*middag
*bowling (som vart inställt, fullt ös på alla banor)
*bio - The tourist. angelina e stunning!

Det mesta av dagen va emma involverad i. SOft.

 

 

 

bra start

2011-01-03 @ 23:52:27

Kändes bra att starta nya året i new york. Härlig känsla. Här trodde man det skulle bli det lamaste nyåret ever p.g.a work, men sen kläckte de ur sig på eftermiddagen att dom skulle ta med kidzen ut på middag. Så då vare snabbt som fan boka buss till new york o fixa sig o stressa feettt mycket. Men jag kom fram o de va ba att börja ösa på en gång. På tom mage.

Jag, matilda och malin hade biljetter till ett party på Thompson hotel, east lower side. Det var verkligen askul! Synd att jag inte har några bilder än.

Ikväll äre oklart vad som händer men en filmkväll hos mike verkar det som om det planeras.