den mulliga ängeln!

2010-12-30 @ 22:14:52

den här mulliga ängeln gjorde jag på dagis! Jag tvingade mamma över skype att hänga upp den i julgranen!



det är inte jul på riktigt, på malinbodaplan 50, om inte ängeln e meeed.

Fick skypa med farmor och farfar med, det värmde i hjärtat.

haha, nice bild. Dom är så fina och tänk att dom kände varann redan i sjuårs ålder och åkte på klassresa till liseberg ihop. 


Förövrigt har jag aldrig i hela mitt liv vantrivts något så fruktansvärt, som på denna julafton. Ingen ville helt enkelt inte snacka med "the foreign girl" eller nåt. fan va elakt!


random cambild på foreign girl

grym helg eller?

2010-12-13 @ 05:37:34

Javisst, självklart klev vi in på en randomfest i westchester, bland studenthusen. När den dörren öppnades, öppnade man dörren för nya vänner med! Sjukt trevliga människor man kan stöta på och lägga till bland sina kontakter. Inte sista gången vi va på fest där inte!

Idag va vi på luciafirande i philly. Amerikanare sjöng på svenska, det var intressant!

Sen avslutade vi kvällen med ..dadadamdamdamdaaaaaaaaa..; BIO! black swan blev det. Bra film, obehaglig men bra!

glömde en film på listan, som jag hade på känn! the switch. Så 28 movies nurå. Kvittar väl egentligen, men rätt ska va rätt.

Min ganska så nyfunna vän Charlotte drar hem till sverige på torsdag. GRYM girl fan =D buhoo, men desto roligare blire väl back in sweden kan ja tänka mig. i mean, don't hassel the hoff.


juuuuulbord; emma, jag, matilda, challeeee




det hängde neonlampor i taket, på randompartyt

HÄR E VI!

2010-12-11 @ 04:59:28

julbordet e finished för länge sedan o nu förar vi innan vi förmodligen våldgästar ett randomparty i west chester. Vi tänkte inleda med att högljutt sjunga " showed up to the party for all the wrong reasons" från låten do it better than her, om ni nu hört den partydängan.

TJOFLÖJT!

mooovies

2010-12-09 @ 23:34:49

Nu har jag ba öst ner de filmer jag kommer på, som jag har sett på bio sedan jag kom hit! Fick nog med alla, fast känns ändå som om jag tappat någon på vägen.

Utan inbördes ordning;

the backup plan
salt
unstoppable
life as we know it
knight and day
killers
burlesque
harry potter - the deathly hallows part 1
sex and the city 2
easy A
hereafter
inception
toy story 3
despicable me
shrek 4
jackass 3D
paranormal activity 2
step up 3D
grown ups
eat, pray, love
the town
karate kid 5
conviction
eclipse
going the distance
love and other drugs

26 st!!!

 

"smile, and you'll live a happier life!

2010-12-09 @ 05:33:48

Det sa en vakt till mig, på empire state building! kan ni fatta att han sa det till mig!? som mest går runt o ler heela tiden. För att jag inte log just den sekunden, det ögonblicket, då vi fick ögonkontakt. haha ville ba ryta SHUT THE FUCK UP !

Till saken.. idag var jag och emma på bio! Harry potter. den va braaaaaaa. Det var väldigt få i salongen och vi kunde välja o vraka bland bra platser. På raden under oss satt ett par. Ett par som bestod av den mest bittra kärringen ever och en karl. Kan tänkas vara hennes man helt klart. Det var reklam, inte ens trailers hade börjat visats, utan liksom vanlig tv-reklam. Jag o emma snackar om ditten o datten i typ tre sekunder och kvinnan vänder sig om och fräser åt oss, ja, hon riktigt fräste; "If you're gonna talk you have to change seats because i wanna hear" nåt i den stilen. arg va hon. Emma o jag muckar faktist lite " but the movie didn't start yet" You dont have to be so mad" Kvinna; But i wanna hear this, i came here today because it wouldnt be much people so if you're not gonna be quiet im gonna go get someone that works here" fort i fräsig ton. Hennes make satt o stirra framåt.

Mogna som vi e respektera vi den bittra kvinnan som efter några minuter vänder sig om igen och utbrister ett drygt " SEE!?" När det kommer upp en text på skärmen som ber folk att stänga av mobil och inte snacka under filmen. Hela filmen rullade på och när den va slut så reste sig hon upp, fortf lika spydig och sa "you can talk all you want know" vände på klacken o gick. Assåååå ville ha sista ordet el nåt. Skjuuuuuuuuut. Aja, hon behövde gå hem o get laid. Men som sagt då tänkte jag att det som vakten sa till mig i empire stämde helt klart bättre in på henne.

Jag har sett massa filmer på bio sen jag kom hit. Har kommit på att jag önskar tillbaka mina biljetter så jag kan räkna dom. Ska skriva ner en lista på alla dom jag kommer ihåg iaf. Kan visa den i nästa inlägg. TJENA!

en vecka senare..

2010-12-06 @ 03:51:10

nu har man vart på hemmaplan en vecka rå, saknar puerto rico. Men har haft det bra här med. Men igår, lördag, så jävla ovärd dag! Fredag va nice, träffade julia o en ny au pair för att sedan attend a party. Men som sagt igår så sov jag jävligt länge, umgicks på egen hand på mitt rum, chillade galet eftersom kvällen skulle bli helspäckad med ett sweet sixteen party med massa folk, inte bara 16-åringar. men got totally fucked! Hon som skulle höra av sig ba strunta i det verkar det som. Så jag shoppade lite på target o kolla film själv.

 well weelllll. Nästa helg så är alla i järngänget hemma o då blire uppvärmning med julbord på ikea o sen partypartyparty. Samt luciatåg i philly på söndagen. WOHO!

Det har som tur är inte kommit nån snö än och det e inget jag önskar. Fatta o få slippa snö en hel vinter? ska ju ändå inte te fjällen så. Men det kommer väl snö så småning om, men det känns som att vintern inte kommer kännas lika oändlig som i ktown.


JAG VILL DOCK ÅKA SKIDOR!!! FAIRE DU SKIIIIIIIIIII. (obs har sista french lesson på tis.) Le Francais est une belle langue!!!

A bientôt!

Back from Puero rico!

2010-12-01 @ 03:42:03

Vilken jävla semerre asså! Guld värd. Hängt på olika beacher varje dag och på kvällen valt ut olika resauranger. Turistat och sett sevärdigheter, så som ön viekkes och el morre (nåt slags fort med gudomlig utsikt över hav och klippor)

Ridit på häst along the beach, vid vattenbrynet. Då kan jag checka av det från min; göra-innan-jag-dör-lista! Men det var fan inte sista gången!!

Vart man än har gått så har det glidit förbi puertianska raggare i bil o tutat, visslat, skrikit; "please be mine" även om man såg ut som skit vissa ggr. Haha, kul att man vet att glöden  glöder. Gratis drinkar, lappar med telefonnummer. Diego, som hade uppsikt över condado beach, va lite sugen. Men drog en lögn och sa, "ja, klart jag ringer"  Noooooot.

Lisa, vilken semerrekompanion. Hon hade kartor, koll på sevärdigheter, kunskap inom det spanska språket. och så har hon glöd också. Very nice very nice. Vi bodde en natt i isla verde, sen fyra nätter i old san juan. bästa location på guest house Fortaleza! Nära till shoppinggatan, hamnen, barerna, livsmedelaffärn, där vi va stammisar. Ständigt in o handla grejjer. Älskar alla dessa smågator i old fashion style, blandat med spansk musik som hörs från förbipasserande bilar, restauranger. Sitta på balkongen o ba njuta.

 
första strandhänget! eftermiddagsdopp



andra dagen i old san juan. Tog färjan till ön; viekkes


dream come true


beach Condado


smågata



el morro


glöd



jävligt fin view, el morro



glöd


after beach; balkonghäng


Här satt vi o härja


så jävla freeeeeeesh!