Nedräkning!

2010-11-23 @ 04:58:01

Här sitter jag ensam i en stor villa! Eller jag och ena hunden e hemma. Om cirkus två timmar tar jag bilen och åker till philly airport, dvs kl 01.00.  Lisa sitter redan nu i atlanta och väntar in mig haha. Men den som väntar på nåt gott.. får vänta i 12 timmar ;)

Jag tar med mig datorn, fårse hur mkt den används!

RAKKKKKKAAAA

söndagspasset; check!

2010-11-22 @ 01:40:48

Snart går kidzen till sängs och jag kan pusta ut litegrann. Har jobbat heeeela dagen, men det har gått skapligt fort. Kom hem från barnkalas en timme sedan. SOft ändå.

Imorrrn så ska jag:

* ta kidzen till skolan
* göda dom med lunch
* ha en playdate
* droppa av dom hos mormor o morfar
* packaaa väskan för avgång
* Dra till flygplatsen på natten nån gång
* WATCH OUT PUERTO RICO!!!

Förhoppningsvis sitter lisa på en bänk inne på atlanta airport, där jag mellanlandar, så vi kan ta samma plan till P.R som planerat!

STEK, BAD, SOL, DRINKS,  FAN VA GÖTT.

fan vilken lång dag!

2010-11-20 @ 02:49:00

har jobbat från 7.30 i morse och ska sluta snart, halv nio, om mina hostparents kommer hem i tid vill säga. SKYNDA!!!

ska slänga mig i durren o fixa mig då. Sen ut i west chester! =) wohoooooo

Charlotte kommer hit o joinar.






haha sådär, då jag jag duschat redan, o dom kom hem en kvart tidigare. YEeeees.
TJOFLÖJT ALLA GLADA.

sådär härligt svettig

2010-11-18 @ 01:27:44

drog te gymmet o tog ut mig, efter jobbet. sooooooft. snackar med matilda på tele nu, vi ska ses, dividerar om var. WAWA, frazer blev det. låter braaa. hon hitta just sin borttappade bil. nu lär jag dra!



helt färsk bild!  voila
.

ÄCKEEELLLLL

2010-11-16 @ 05:37:40

ena hunden har alltså två dagar i rad rivit ut innehållet från papperskorgen på toaletten och käkat blodiga tamponger. Inte.okej.någonstans. Såjävla snuskigt jag vill.dö. !!!!!!!!

ska aldrig i hela mitt liv skaffa hund

Skyping o gym!

2010-11-15 @ 22:59:25

Nyss slutat! Skypar med morsan, drar iväg till gymmet snart! Tänker ta på mig en i love new york tshirt, som inte ens e min! Eller jag fick frågan om att köpa två st till en au pair som heter maria, när jag ändå skulle till new york. Men efter att jag kom hem därifrån för nån månad sen, så har vi inte umgåtts. haha. Jag gillar henne ändå inte. ;P

känns som det osar tacos i huset! Men får äta middag själv idag, träning först som sagt!





random pic på me and matilda, new york, early summer.

en helt fantastisk helg! minus tretimmars bänksittningen

2010-11-15 @ 05:50:26

Fredag - fest i philly! Sjukt rolig kväll. Lärde känna nytt folk igen och både förfesten och efterfesten var grym.

Lördag
- dagen efter -häng i strålande sol på ett torg, med mackor från wawa. November och 20 grader??
Dock jobba jag i tre  timmar på kvällen, tog maddie till hennes cheerleading game. en timme försenat, två timmar höll det på. Solen hade gått ner för länge sedan o det var svinkallt. Tedddy o jag på en läktare, han gnällde o ville hem, likaså jag haha. Men vi löste det hela med att leka "I spy" och lite sång. Jag och matilda gick sedan ut i west chester o körde trerätters middag på iron hill! Mycket givande, kul som alltid, med mattan! Sedan en snabbvisit hos chip, närmare bestämt charles, och kyle.

Söndag - SOOOOOVA. Sedan åka i till ikea i ovisshet om att vi inte alls skulle träffas där som det var sagt i början. Jodå meen en sån där 40 min bil tripp sitter väl aldrig fel? Skulle hämta biljetter till julbord som charlotte redan hade gjort hah. Dinner + movie med matilda, julia, charlotte o emma. Vilka lirare. Såg Unstoppable, Hyffsad rulle! Satt liksom på spänn under hela filmen. Spännish.

Denna kommande veckan kommer bjuda på bowling; torsdag kväll. Det e allt jag vet. Men det kommer garanterat fyllas på med mer häng kan jag lova.

Godnatt alla söta individer!










Söndag;



haha

 

oj, redan onsdag!?

2010-11-10 @ 16:55:18

jooooodå. O nu ligger man här i sängen o slappar, kidzen i skolan. Fan vilken brat maddie va imorse. Igår bad hon sin mor packa ner en "lunchable" åt henne tills idag, till skolans lunch. Det hade amy tydligen inte gjort och helvetet brakade lös. Hon seriöst dampa hela morgonen. Sånt gillar jag inte, otacksamma unge. Hon sa att hon inte hade en bra morsa osv. Jag och maddie brukar alltid kramas och ge varandra en puss innan hon hoppar på bussen, idag så ville hon inte det haha. Tyckte väl att jag var dum som sa emot henne hela morgonen. Fårse om hon fortfarande e sur när hon kommer hem.

Kör träning ikväll ist för nu, känner att jag kommer va mer pepp senare. Har fet träningsverk i armarna sen gymmet i måndags, skönt ändå.

PUERTO RICO närmar sig o de e mindre än två veckor kvar!!!!!!!!!!!

Jag o lisa,  fem dagar -  beachen here we come!! fler äventyr har man att vänta, sa du nåt om hajking lisa!?
Så jäkla shyrre att de inte e nån töntig 21års gräns. Fattar ni vad det betyder!? Jag kan alltså köpa alkohol själv! Som jag skulle kunna ha gjort i ett halvår, i sverige redan ..   . . . .

fresh

2010-11-09 @ 04:04:29

nu känns det skönt, känner mig mör. hoppas på rikligt med träningsverk !! Hann även möta upp emma på starbucks denna kväll. Mycket snack om massa olika ting. ex; att alla spermier som man tävla emot var ju liksom ens syskon, sjukt va?

imorrn ska jag o teddy åka till philadelphia och gå på zoo! JIPPI! Med vanesse(tysk au pair) o hennes odåga till unge. Det ska typ va det fjärde största zoot i usa eller nåt. Det äldsta är det iaf. Får se hur mycket kolmården har att komma med. Känns som att kolmården är jävligt fräscht ändå, och stort.


PUSS

skönstartar veckan

2010-11-08 @ 22:22:56

Snart blir jag upphämtad av viv, hon ska ta oss till hennes gym! vet inte vart det är, spännish. Ska bli skönt att ta ut sig lite grann. TJOFLÖJT

jäla pussy

2010-11-08 @ 06:16:31

nä men vafan  . . Kvinna som jobbar på banken. Alltså en kvinna som jobbar på bank ser jag som en bestämd, självsäker o stark kvinna haha. men den här bankösen pratade med mig som om jag hade ett rån på gång. Blev så irriterad, var e staken? mesigaste rösten o ingen power. helt utan glöd. hur fan kunde hon ens få ett socialt jobb.

Sådär, det va senaste banknytt.

Skön helg ändå! Bästa va helt klart lördan som startar med feeet sovmorgon, skype mä erreT, dra o shoppa lite med mattan o charl, sen hem snabbt för att svida om, trerätters hos emma rubensson, ut o svira, nattligt häng hemma hos mike med skönt gäng, hemma fyra. FULLSPÄCKISH.

ser fram emot ny vecka, trevlig lapp finner man i köket att börjar klockan halv tolv. SOOOOOOVA. superdupermegaskönt!

Idag var jag på clustermeeting. Denna bestod av early thanksgiving dinner med ofc main course; turkey! men sedan hade alla med sig någon slags side dish som hade connections med sitt hemland. Jag slog till med en favorit förrätt hos newbergs family; Avokadohalva fylld med skagenröra. Jodå, flickan va o handla imorse o fixa o dona.