WELCOME TO SAN FRANCISCO!

2011-05-09 @ 09:17:46

Så vad visste jag egentligen om san francisco innan jag kom hit? Att det fanns feta uppförsbackar som man sett i en del filmer?  SANT. Men jag trodde det fanns två stycken typ. Denna stad kryllllllar ju av uppförsbackar och nedförsbackar.

Idag har vi åkt runt och sett mycket av staden! Jag gillart. Vackert med alla små viktorianska hus längs smågatorna. Många fina vyer har det bjussats på med. Golden gate bridge, alcatraz, viktiga byggnader osv haha.

Dinerade på Hard rock café nere vid hamnen!  Like it.  Har blitt mycket strosande idag, försökt knäppa coola bilder.. gick inte så jävla bra!





Redo för dagen! Första bilden. Kl. 8.30 vare dags att sätta igång. Snygg skugga *inandning*



golden gate baby! Me and Julia.




quite the view



enjoying ittttt











IMORRN DRAR VI VIDARE TILL L.A!

WEST COAST!

2011-05-07 @ 21:23:36

Landade just i san fransisco! Julias plan är tyvärr försent så hon kommer om cirkus fyra timmar! HURRA! haha.. Så jag sitter nu på TGI Fridays, är DÖÖÖÖhungrig! Tänkte gå o sätta mig på nåt café efter detta och kanske kolla på film? Varför inte! Döda lite tid.

Hade allesammans !

lisa mother fucking tilly

2011-05-03 @ 06:17:16

Idag fyller hon 21 år!! Och min tur är det om tio dagar! här går det undan gott folk.

Firade med lunch ute på re-cess med hennes hostmorsa o syrra! Kanongott, och så kom servitören in med efterrätt o va sjysst o fira han med!

Som ni säkert alla har hört så har Bin Laden skjutits till döds! "we've killed him" som lisa's hostmorsa sa idag. Den kvinnan kan snacka hon, o inte bara lite!! Vad man än säger kan hon snappa upp o börja gaffla om hur länge som helst.. slutar lyssna efter 2 min ungefär. Jag skiter i vad hennes söner shoppar för skor, vilka mobiler dom har, hur hennes släkting driver henne till vansinne, hur hennes släkting e liberal o vill förändra amerika o bo som i danmark fast han aldrig skulle palla (!?), hennes åsikter om att homusexuella inte ska få gifta sig ( det står ju som sagt klart o tydligt i bibeln att det bara e till för man o kvinna.) JAG SKITER I VAD HON SÄGER HELT ENKELT. Gafflar på om vad som helst, o lämnar ingen syl i vädret för en annan att delta. haha, grattis lisa mf tilly!

Men som sagt, back to bin laden. Ska man vara orolig att flyga inom the us nu? Ska någon hämnas på amerika? Känns lite halvtradigt detta..

Vet inte heller om ni hörde om tornadon som drabbade georgia i onsdags? Där satt vi ett gäng i gainsville, geogia, på skolan och hörde varningssirener som tjöt utanför o tips om att ta skydd i källarn eller trapphuset. Men vi klarade oss utan skador eller förstöring av hus o sådant. Men ett 20-tal personer fick sätta livet till. tråkiga tider.

I north carolina va det grymma tider dock! Massa häng o party o nya kalasspexiga människor! Har ju glömt kameran på dessa äventyr dock..kan tyckas vara synd. Har garvat så ofantligt mycke också!
Idag tog jag iaf kort på tårtan vi bakade - american style. Toklätt! kan slänga in lite pics vetja!



Alltså - Man tar en förpackning med kakmix! Mixar den med olja o vatten. Sedan stoppar man in den smeten i ugnen. I 30 MINUTER! (tänk er bosse år 1995 när han säger detta)



sedan tar man ut den o så ska man ha på Frosting! Som man kan köpa i olika smaker. Lisa valde caramel. Så detta blev alltså en chocolate fudge cake with caramel frosting!

fyll på fyll på får inte verka snåålt!

Sen ba in i kylen for a while. Busenkelt! Föredrar ju dock svensk hederlig tårta.



Då har man hängt i med lisa i mer än en veckas tid, still going strong! har träffat nya fina männikor. Vissa tycker att jag e en black girl. "i swear to god i thougt you were black"  Kanske va det i mitt tidigare liv who knows..

kevin, vuxen man i 30-års åldern, någon slags president rotary klubben som lisa e med i - vilken partykille! Han som myntade uttrycket som nu finns på allas läppar - Lisa Mother fucker Tilly. Med all rätt säger jag. Lisa har slutat med att mes-shotta o kör så det ryker, här händer det grejer. Jag har även signat year books, även om jag inte hade en egen sida med min bild på så betyder ju inte det att man inte kan rita ett porträtt iklädnad en bihatt med rosa riktigt läppstift kladdat på pappret o skriva humoristiska saker. i onyktert tillstånd.. 

Fantastisk helg helt enkelt, i North carolina.