yoooooooooooooooo

2011-03-25 @ 20:43:07

Heeey fab! Snart drar jag mig till new york ! Matilda har återvänt efter sin resemånad så nu kör vi sista helgen fullt ÖS!

Jag, emma, matilda, lovisa, malin, caroline. Kan ju ba bli super. Kommer hem på söndag!

Ha det gött allesammans!

atlantic city baby!

2011-03-17 @ 16:18:31

inte för mig dock, utan föräldrarna ska dit över natten. Vilket resulterar i att jag jobbar i ungefär 30 timmar från och med nu! Keith åkte precis. Ensamstående morsa, två barn o hund har man blitt. Men det går bra om det bara är för en kortare tid.

Vi kanske går ut o käkar middag ikväll.. ;)

Igår vare biomys-onsdag. Jag och emma såg "the adjustable bureau! med matt damon, emely hunt. Den var bra! För ett tag sen var jag o såg "Hall pass" också! Den var rrrrrrolig, gillarN! Såg "red riding hood" i fredags också föresten haha.. den var lite cheesy men jag gillade den också. Vilken vare mer nu igen, a visst ja! "Beastly"! den var ännu mer cheesy men sevärd!

Idag på eftermiddagen kommer Alex över för en play date. Hans babysitter lisa, 42 kommer meed. Hon är en frisk fläkt som pratar om ALLT. Så det blir la trevligt. Det är strålande sol ute så nog blir det till att sitta o steka i solen när ungarna leker på gården tror jag allt! =D

SNART HELG! skööönt. Eftersom jag hade plugg hela förra helgen är jag extra taggag till en fest jag är bjuden på, på lördag. Hemma hos annica och jess. En slags inflytningsfest, i philadelphia dårå.

TJÖFLÖJT!

HOFFAN! NU JÄVLAR E DET UPPDATE

2011-03-16 @ 03:19:21

Hallå alla kottar! Nu e jag back in business, efter något smärre uppehåll så tänkte jag skriva några rader. Mina fans har ju varit helt lost o en gnutta förtvivlade under min paus.  Så en kvick uppdate;

Tre, fyra fredagar i rad så har man åkt till annica i philly, förferrat, gått ut på kroga! Lyckat varje gång!! men tänk om charl skulle kunna medverka?! då hade det varit komplett. som fan.







SAILORS!! hattarna va ju snygga iaf.. love a man in a uniform!







det e inte förrns nu jag ser att denna random snubbe pekar finger, ASSHOLE


Trumpetsnubben jag alltid står o sjunger med i låtarna till! Man in the mirror e en favorit, tror inte nån på gatan kan undangå det. mahaa.



 

Var på weekend class i maryland 12 - 13 mars! Åkte dit själv, fick nnya vänner, träffade för första gången manliga au pairer. Två av tre va svenska t.o.m. Har tyvärr inga bilder, mina nya vänner har.. dom skulle man vilja ha! Käket och sängen va helt ENORMT bra på hotellet!!

Idag slutade jag tidigare och då åkte jag till en motioneringspark för att ta nåt varv. Jag stannade på vägen för att ta kort på ett hus som jag passerat varje dag under nästan ett års tid, och alltid känt mig dragen till. Lite faschinerad. Tyckert det ser vackert ut där det står mitt på fältet.







men nu vill jag veta, vem bor här, in the middle of the fields of gold!?


Matilda har lämnat PA och med det också en stor saknad!! Men den 25e ere reunion i New york baby! Sista helgen i usa för'na! den ska vi ta vara på.

Nehe, höres snart igen alla fans! ;D