Halloweenbilder.

2010-10-31 @ 15:50:52

Halloweenfesten var mktmkt rolig! Spårade ur rejält och fick nya vänner!




Bob bor i detta hus med tre andra studenter. Han fyllde 23 dagen innan
och fick en fin tshirt o marabouchoklad av oss svenska girls.





Julia and charl'  hippie and nerd



och så jag!


nu hade jag kanske inte så många bilder. Vet att det finns mer att hämta ;)

ey yo sean! Yo mr kingston!

2010-10-30 @ 00:27:49

 

 

Äntligen e fredagen här, som alla har väntat på!

2010-10-29 @ 17:02:11

HALLOWEENFESTEN E KOMMEN. Haha alla e så fett taggade. Jag kommer skippa lilla rödluvan fjolleriet o gå dit med lite mer attityd klädd till wiggah, eller ghetto chick, something like that. Fuck alla sexiga kostymer som pryder väggarna i alla affärer. ;)

bLinG BlInG'


Snart tar jag o hämtar upp teddy från skolan o åker till chucky cheese it's! Tänker inte sitta och moffa pizza där idag, är jävligt trött på det faktist! Salladen e sååå mkt godare, jag menar american pizza!? svensk slår den med hästlängder. Dock är den ju god, men inte lika.

Kan ju slänga in en bild innan jag går te partyt tonight!

FNYFNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

bildrubrik

2010-10-27 @ 23:47:58



ingen man vill möta i en mörk gränd elllerrrR? farlig.






Teddy and his girlfriend

 

Nu har man fått höra att en annan ska va little red riding hood på halloweenfesten! FAN. Men ikväll ska julia, vivian o matilda kolla efter costumes, så fårse om jag hittar nån annan. wrå.

TJIIPPPPPPPP




awesome

2010-10-24 @ 19:34:03

Paranormal, vilken jävla film asså! Brought me to tears, of horrorness. Så jävla skraj!! grymt!

Igår får man samtal från julia o hon har fått två biljetter till FLYERS; Philadelphias hockeylag. Dom mötte toronto maple leafs, HAHA jag har alltid sagt nåt i stil med Toronto make believs. Anyway, fettkul o kolla iaf. Tack julias hostparents som inte orka gå på matchen . . (?) :D

Sen gled man iväg till Vivian's place. Där hon o hennes kusiner festade. Jag räknade med typ viv o 2 kusiner, men så visar det sig att hennes mormor har 20 barn o viv har 51 kusiner, eller va hon sa. Så mycket folk o helt galna. Fan vilken familj. Alla va fulla. Blev en sleeep over och skickade iväg ett sms till min hostdad för en update. Vilket han inte hade sett, så när jag kom hem imorse så trodde han stenhårt på att jag var på mitt rum och hade varit där hela natten. Men han sa ba; Im glad you had fun.'




'så jeekla suddig bilden blev, wrå.


Late movie night!

2010-10-22 @ 21:15:50

Ikväll blire till att se Paranormal activity 2! Jag tänker gå dit med förhoppningen om att bli riktigt jävla skraj! E väl lite det som är grejen med denna film. Lär bli runt 10slaget. Idag fick man sluta tidigare, schyyrre! ´Är det kanske denna sköna fredagskänsla som smittat av sig på big daddy här i familjen? Men vad ska jag hitta på nurååå, har redan vart på gymmet idag . . annars hade jag lätt dragit dit. Hoppas på att få en o annan betamatch med rakkan ist!

Imorgon jobbar jag 12 - 17. Ska ta maddie till hennes cheerleading game och teddy måste hänga med mig på läktaren! Känns som jag kommer få höra; "Im booooord" imorgon, men får se till att packa ner lite tvspel o grejer till honom. IMORGON KÄNNER JAG FÖR UTGÅNG! Och så fåre bli!

så jävla underbart höstväder!!!

2010-10-21 @ 23:47:50

njuter för fullt. Friska vindar o en sol som värmer. WO fucking HO!

Jag blir alltså tagen för en morsa ibland! Som t.ex. i affärn när ja o teddy kollade på olika slags tvspel o stötte på en kvinna som skulle köpa tvspel till sin son. Hon börjar snacka o fråga om vad min son gillar för tvspel. Haha klart man håller god min o leker morsa. Som jag blev när jag var femton tydlish.

Lekfull dag! Först ut med riktig amerikansk standardlek för far och son. Han stod med basebollhandsken o jag kasta bollen. Sedan Tag och hide and seek , i parken.


teeddy the maaan





inträngd i ett leksashus


 

Onsdagar, jag gillar sådana.

2010-10-20 @ 18:11:25

Teddy går en timme mer i skolan! För han har karate haha. Karatekid. Så då kan jag lyxa till det  med träning och sen t.o.m käka lunch själv, innan jag hämtar honom! Idag drog jag en step  class och krångligare kordination får man leta efter. Jag brukar aldrig va en av dom som inte hänger med, men idag joina jag det gänget helt enkelt. Det var nog bara jag och min tyska vän, vanessa, som inte hängde med i allt flängande. Men, det var ett grymt träningspass! Innehöll hantlar o lite annan träning också. Sen hämta jag en sallad på cosi! Joodå, här försöker man allt vara sund. I hemmet skulle jag inte ha hittat nåt speciellt nyttigt.

Eftermiddagen består av playdate! Har tvätt att ta hand om med. Hoppas på nåt slags spex ikväll..får höra runt bland ma friends. Spelade bowling i måndags, ÄGARN!

finns så mkt att berätta!

2010-10-19 @ 01:04:30

.. men så glömmer man bort va de va. hehe. Hade en sådan förträfflig helg i new york med mamma o pappa. Och lisa, såklart. Henne träffade man rätt mycket, even though ho va där med sitt gäng. Hon joina dinner både fredag lördag o stannade kvar på lördag kväll på hotellrummet med oss, då vi spela kort, garvasomfan, dela en flaska vitt. På fredagen vare jag som joina hennes gäng därimot. Utan vetenskap om att man skulle ut på brooklyn bridge tog jag my heels on, och borde fan få medalj!! först gå längs new yorks gator, sen brooklyn bridge fram o tillbaka. Kan säga att jag klagade ganska mycket på fotsmärta dagen efter. men va gör man inte för att se cool ut.

Brooklyn bridge besöktes twice, dag som natt. Måste säga att jag gillade den mer på natten då man såg alla belysningar o det nästan var folktomt. En lördagseftermiddag kryllade det av folk så att . . blev ju rätt trångt.

Verkligen tokglad att mamma och pappa kom hit o fick se hur jag har det, hur jag bor, vilka jag känner osv. Sen att dom fick upptäcka new york också, TokKUl!

När jag kom hem i söndagskväll var morsan i huset freakn'out. De flesta från teddy's birthday party hade just dratt men grannfrun Shari o hennes två grabbar va kvar. Blev genast inbjuden på ett glas rödvin o satt o snacka med kvinnorna. "WHERE IS ELIN?!?" hade amy känt during the party, behov av hjälp, but she was doin fine. i hope . . hehe.





HAPPY BIRTHDAY, TEDDY!

2010-10-15 @ 00:04:45

5 ÅR E POJKEN O VISST HAR HAN SKJUTIT I HÖJDEN SEN JAG KOM. PUSSSS O GRATTIS. Av mig fick han en helikopterleksak. Polishelikopter, tillhörande en action man, sen kunde den blinka o låta med. Den tycker han om!

familjehäng

2010-10-14 @ 04:13:30

Då har mamma o pappa varit här i hela sex dagar redan, sickKK! Just nu e dom i new york o jag här, åker dit på fredag igen och sen e det dags att säga tjena, på söndag!

I helgen kommer även den gamle räven lisa tilly befinna sig på plats i ny yorka, perfekt!!!

jag känner att jag lägger upp bilder ist för att skriva. Kan ju iaf berätta att mamma o pappa var här i huset på middag i måndags! Mycket uppskattat och roligt var det. Poppis blev dom med då de hade med sig presenter till parents o kidz!



bryant park, new york







new yorka, day 2

2010-10-10 @ 04:25:00

Denna dag började med en uptown bus tour! Har ju gjort downtown med lisa redan, men den var dock bättre måste jag säga! Två timmar på den där bussen idag, blev påfrestande fan. men kul ändå. ´Sedan han vi med kaffe/chai latte på starbucks innan vi begav oss till empire state building. Sugna att dra upp en sväng o kolla viewn. Jag har vart uppe i top of the rock before så denna viewn blev från ett annat perpektiv så att säga! Vi åkte en skyride i empire med, mådde lite illa, men de va rätt coolt.

Käka middag på det, sen spatsera tillbaka längs gatorna, in på hm en sväng. Det var det som hanns med idag. Nu har jag ont i fötterna, mycke gå o strosa idag. Sånt e mysigt. Särkilt när mörkret faller på och alla lampor o belysnigar tänds.

mamma och pappa kan bli lite lätt hetsiga o hispiga då de äe osäkra på vart vi e på väg eller något inte riktigt stämmer. Skulle vilja dokumentera dispyterna, roliga kommentarer slängs hit o dit av riktiga turister vill säga. 

 





Joodå!

2010-10-09 @ 03:18:50

Häe spatseras det, times square. Happpyyyy



wöhåw det ligger i luften!

2010-10-08 @ 05:39:22

då ligger man här i sängen, dan före dan. Känns som julafton. Man riktigt känner på sig att det e på gång. Tar bussen halv tolv imorrn, till storstaden och vi kommer mötas på hotellet. Undra vem som kommer först, det här första mötet på ett halvår ska bli intressant. Kommer det spruta tårar, kommer man stå o garva, hmm a, återsår som sagt, wrå. Känns weird att ett halvt år flugit förbi, snap! ba sådär. Lätt det snabbaste halvåret ever.

Denna helgen kommer endast bestå av glädje! Rättare sagt; tio hela dagar! Nog för att det oftast e glatt, tjo o tjing, så blir det här något alldeles extra!

haha

den där du!

2010-10-06 @ 04:03:43

den där varmduschen kan ju ha vart den skönaste sedan jag var sex år och hade ridlektioner kl 10.00 på lördagar och kom hem frusen efteråt o tog en varmdusch. Då snakkkkar vi grejer!





lunarprofileNNNN
  

Det närmar sig med stormsteg!

2010-10-06 @ 03:17:00

New yorkhelgen med carrre o bo-ko kommer allt krypandes närmre o det ska bli så roligt. Det känns overkligt och jag tänker inte alls mycket på att dom kommer. Men det är ju faktist på riktigt! Dryga halvåret har ju passerat since the last time man såg dom, på arlanda. Gud vilken känsla det var den dagen jag åkte. Allt som hände den dagen kändes liksom lite extra. Har aldrig varit så här länge från mina föräldrar men kan inte säga att jag känner mig beroende av dom helller. Nu har man blitt 20 och man gör allt på egen hand, no needs liks. Dock känns det weird att ha blivit så vuxen helt plötsligt. Jag saknar dom, det gör jag! Att sitta i kvällssoffan o kolla tv ihop, pappa tar en liten kaffekopp ur skåpet, som han fyller med glass. Antar att det är för att minska intaget, vara nyttig, men det är han ju inte då haha. Och mamma säger att hon inget ska ha, men jordnötter i samma mått; den där lilla kaffekoppen. Sitter bra på sin plats. Jag saknar söndagskvällarna, då vi oftast kollade på de där svenska kriminalserierna som börjar kl nio, paus vid 22.00. Då alla kan gå iväg o göra de där sakerna man inte vill göra, för att missa filmen. Även fast man sett alla beck o wallander. Mamma lika bortkommen varje gång

- men du har väl sett den redan?
- ja men kommer inte ihåg vad som händer.

Har sagts om samma film kanske tre ggr.

Aja, ska bli ett kärt återseende. wiiioooooo! Önskar starkt att Phhherny kunde komma, det skulle vara så sjukt uppskattat att få kvalitetstid med honom. Innan jag åkte så sågs vi knappt, pojken har ju varit utflyttad sedan 17 barre!! Men nu är det den lilla minstingen som dratt iväg istället, o inte på hela sommaren sågs vi, som alltid e ett yppert tillfälle för bror - och syster tid. Antar att denna julafton kommer bli tom för medlemmarna i familjen nyberg, då vi förra året hade världens bästa jul i skidstugan.

Nåväääääääääääääääl.
nyss hemkommen från le lection de francais. Ill c'est trés trés drôle et je suis gai! Ill fais froid et ill ons pleut ajourd'hui.

Bara nån slags improvisation rå!

Nu hägrar en hot shower, ska bli så nördigt skönt !
Bon soir!


HEY, SCHNUCK!

2010-10-03 @ 19:25:42

JAg gick under namnet schnuck igår! haha.. vet ej varför med så blev det. Det sista man fick höra när man blitt avdroppad vid bilen, va ett skrik från nedvevad bilruta;

GOODBYE YOU FUCKING FREAKSHOWS!

Jag, julia o vanessa hade en riktigt rolig partynatt! Kom till ett houseparty med massa folk. Fick nya vänner, Vivian, my new BFF!  Hon var verkligen krontrevlig o rolig. Så henne ska jag börja hänga med.  Drickan kom serverad, mkt naCy. När festen va slut blev man transporterad till ett annat hus där efterfesten drogs igång och jag gick ner i spagat o stod i brygga hur lätt som helst! Trodde jag hade blivit ovig.. skulle haft det på kamera. Fanns gott om sovplats o den 29:e äre halloweenpary there. VAD SKA JAG VA? ge tips tack!

mam o pap om mindre än en vecka!

2010-10-03 @ 00:23:30

shit assssså, kommer bli grymt att träffa dom i new york! Men mamma nu börjar det bli kyligare i luften, packa inte bara sommarkläder! Förvisso varmt i solen, men vem vet om det är sol varje dag?

Hängt med matilda på king of prussia och igår var vi på dinner med två amerikanare! Det var jättetrevligt och skrattades friskt. Mike and bob. typiska american names. Bob skrev jag in som Bob Kelso i mobilen. åh scrubs!

Bob kelso gav mig invite till fest ikväll, men nu verkar det kanske bara bli förferre hos honom o sen dra vidare. Han bor i chester vilket e en bit att åka, så måste ta bil. Tar jag bil utan att ha sovplats kan jag inte dricka, nehe! Han som sa att han hade många soffor, hoppas festen blir hos han helt enkelt! Tar med mig julia och vanessa med. Känner verkligen för PARTY ikväll! Lets hope it all works out.  OJOJ nu plingar sms signalen o är det inte namnet bob kelso jag seeeer haha! YEEES festen blir i west chester. så passande =D